Gyosport.ro / Articole / Asocierea Prostiei cu Mandria!

Asocierea Prostiei cu Mandria!

3 Comentarii
Vizualizari: 5940

06.07.2011
Autor: Gyosport.ro  

Asocierea Prostiei cu Mandria este la acesta ora o afacere de succes in Bucuresti.

Ne intrebam pana unde se va ajunge cu nivelul degradant in care s-a ajuns in columbofilia din Bucuresti, este deja o comedie ieftina, jucata de cativa actori de mana treia; acesti actori avand un gust exarcebat al banilor si al puterii.

Sa luam cateva exemple din cele doua tabere, FCPR & FRSC:

1. FCPR -BUCURESTI.. Lanseaza porumbeii la Etapa trecuta(TARA) din patutul caldut, cu telefonul la ureche, avand informatii minime de la delegatul lansator. Afara ploua intens, cu plafonul de nori foarte jos, dar "Jupanului" ii este lene sa se scoale din pat pentru a arunca o privire pe fereastra, sa nu mai vorbim ca omul angajase doar 6 tinichele de porumbei. Sa nu explicam acum ca acest semi-analfabet, "mare afacerist al columbofiliei", nu prea stie cu ce se mananca sportul columbofil; aaaa...scuze, el practica zootehnia, sacalismul,..etc. 

Bun, trecem peste prostia din tara, hai sa dezvoltam putin Etapele de Fond din Polonia; prima Etapa de Fond a fost una desprinsa din piesele lui Caragiale, Stintifico-Bombastica, lansare tarzie, fara apa, fara mancare; s-a testat rezistenta la coroziune oare ?!?. Oricum, "Jupa-nasul" a iesit in profit. Sa-l fi vazut ce mandru mergea prostul pe strada... ; a doua Etapa de Fond a fost mai hilara, nu dezoltam prea mult, scoatem in evidenta un singur aspect: porumbeii au fost foarte bine adapati, dar nu cu apa, ci cu motorina....doar trebuia testata rezistenta la toxicitate. S-a incercat un profit mai mare printr-o strategie diferita a consumului de cobustibil, cu extra-rezervor tip butoi, numai ca delegatul si soferul au confundat butoiul de apa cu cel de motorina...:)).

Ajungem si  la cea de-a treia Etapa de Fond, aici legam bine Prostia cu Mandria; Grupul GYOSPORT a tinut porumbeii doua zile pe locul de lansare, dar vremea nu a permis in nici un chip lansarea, asa ca am intors porumbeii acasa lansand de la Movilita. De ce oare nu au luat si ei exemplu de la GYOSPORT ? daca au vazut ca nu se poate lansa de la Chelm, iar vremea continua sa fie neprielnica pentru lansare, de ce dumnezeu au lansat ? Va spunem noi: pentru a avea in prima zi 1 % din porumbei, a doua zi alte 25 % din total lansati, iar la final o pierdere totala (gandind optimist) de 60 %; uite asa poate ramane lumea fara porumbei, iar Jupa-Nasul va fi fericit sa taie o Etapa de  Fond. Priviti Boieri Mari cum se aduna "Cascavalul".

"PROSTUL DACA NU-I MANDRU NU-I PROST DESTUL"

2. FRSC-BUCURESTI..Ii iertam si de data aceasta, de ce ? ca sunt ai nostri, ca vrem sa trecem de acest impas si sa incercam sa construim impreuna ceva care sa aduca sportul columbofil la un nivel superior.

ATENTIE!! Este ultima data cand va iertam, iesiti din letargia in care ati intrat....Lasati mandria excesiva pentru PROSTI.

3 Comentarii
Filipache Adrian
08.07.2011 la 11:24
Salutare, din pacate doar Gyosport a urmat calea pe care eu personal o asteptam de la conducerea FRSC. M-am inselat amarnic, totul a fost declarativ, sunt dezamagit total. Ce ati reusit voi la Gyosport este ceva unic (cred) in columbofilia romaneasca si nu imi pot ascunde dezamagirea si dezaprobarea ca mai marii FRSC-ului (cei din Bucuresti) nu au urmat exemplul vostru (Gyosport). Este evident deja faptul ca cine vrea bani din columbofilie, comanda transportul, lanseaza prost, vrea sa faca etape putine si daca se poate in cateva etape sa ramanen fara porumbei. La noi la Campina (tot FRSC) se lanseaza fara delegat, este cod galben de ploaie si lansam porumbeii de la fond, masina pentru care am platit este inlocuita cu o dacie papuc cu remorca, etc. Noi sa fim sanatosi sa reusim sa depasim toate aceste probleme.
Gyosport.ro
06.07.2011 la 15:22

Iti promit Gabi T. ca odata cu prima greseala, fie aceasta infima, ii ard de nu se vor mai dezmetici in veci.

Tipeanu Gabriel
06.07.2011 la 14:48

Ce repede uiti mai Gyany! Uiti ca ai fost marginalizat si ai avut adresa la CNS pt a nu fi luat in campionatul FRSC, uiti ca membri tai nu au mai fost premiati pt ca si-au permis sa te urmeze, "pt o felie de salam"(asa spuneau colegii nostri), uiti ca le-ai pus la dispozitie masina identica cu a ta pentru fond-uri si au refuzat. Pacat ca uiti ! Da-le o mana, ca in scurt timp vei constata ca nu o mai ai nici pe cealalta. Uitarea de genul acesta ne-a dus pe noi(Bucurestiul) aici unde suntem. PENALIZEAZA-I !!!!, SI LASA-I SA-SI DUCA CRUCEA ! Cine greseste trebuie sa plateasca !!!!!!!!!!! Poate ca oamenii vor intelege ca nu trebuie sa urmeze 3 persoane atotstiutoare care i-au dus la disperare, dezintegrare si care nu au venit cu nimic bun in acest sport.

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.