Gyosport.ro / Articole / Campionatul National GyoSport

Campionatul National GyoSport

0 Comentarii
Vizualizari: 10836

15.04.2011
Autor: Gyosport.ro  

La inceput de sezon competitional 2011, GyoSport anunta extinderea platformei tehnice existente pe site-ul GyoSport.ro.

Noua varianta a platformei este destinata cluburilor sportive columbofile care vor participa la Campionatul National GyoSport.

Acestea vor putea sa isi gestioneze prin intermediul platformei interactive GyoSport.ro atat informatiile despre proprii membri si porumbeii acestora cat si detaliile de desfasurare a concursurilor.
Odata cu introducerea corecta in sistem a rezultatelor concursurilor, cluburile vor putea accesa clasamentele specifice pentru porumbei si pentru crescatori.

Primul pas pe care un club sportiv il are de facut este sa isi creeze un cont pe GyoSport.ro.
Acest pas ii va permite sa isi adauge informatiile specifice clubului si sa poata adauga ulterior rezultatele concursurilor desfasurate.

 

Contul de club

Contul de club este folosit atunci cand se doreste inscrierea unui club nou in platforma GyoSport.
Pentru a inscrie clubul tau, completeaza fomularul care apare in pagina „Autentificare” dupa ce ai apasat pe butonul „Cont nou membru club”.

Utlizatorul si parola introduse aici vor fi folosite pentru logarea in contul de administrator club.

Pentru a inscrie clubul, el trebuie sa faca parte dintr-o zona. In oricare judet sunt maxim trei zone disponibile. Bucurestiul si judetul Ilfov sunt considerate ca alcatuind un singur judet.
Dupa selectare judetului vor aparea pe pagina zonele disponibile pentru acel judet.

 

Poti sa vezi ce cluburi sunt deja inscrise in judetul tau dand clikc pe linkul din dreptul zonelor populate. Daca esti primul club inscris intr-o zona, un administrator de zona va fi desemnat de catre administratorul platformei GyoSport.

Noteaza datele de acces in contul de administrator club intr-un loc sigur. Vei folosi aceste date pentru a administra contul clubului tau.
Conturile de club necesita aprobarea administratorului zonei pentru a fi aprobate. Daca au trecut mai mult de 24 de ore (excluzand week-end-ul) de la crearea contului si nu ai primit mesajul de confirmare sau respingere pentru contul tau, contacteaza administratorul platformei GyoSport.

Odata creat si aprobat contul tau, te vei putea loga in acceasi pagina introducand datele tale in zona „Am deja Cont”.

Odata inscris clubul pe site, membri acestuia, la randul lor, isi vor putea crea si ei cont pentru a-si adauga porumbeii si pentru a se asocia clubului din care fac parte.


Zone GyoSport

 


Contul de membru club

Acest tip de cont este destinat crescatorilor care sunt deja membri ai unui club inscris pe site.
In momentul crearii contului va trebui sa specifici clubul din care faci parte si coordonatele GPS ale crescatoriei tale.

 

 

 

Aceste coordonate vor fi folosite la calculul rezultatelor porumbeilor tai, asa ca ai grija ca ele sa fie introduse corect.

Conturile de crescator necesita aprobarea administratorului clubului pentru a fi activate. Daca au trecut mai mult de 24 de ore (excluzand week-end-ul) de la crearea contului si nu ai primit mesajul de confirmare sau respingere pentru contul tau, contacteaza administratorul platformei GyoSport.

 

Contul de vizitator

Conturile de vizitator se adreseaza celor care nu sunt membri ai cluburilor inscrise pe GyoSport.ro dar vor sa participe la discutiile de pe site, sa vizualizeze camerele live ale crescatorilor inscrisi, sa participe la sondajele publice, etc.

Pentru a crea un cont nou de vizitator, da click pe butonul corespunzator din pagina de autentificatre si completeaza corect formulatrul care va aparea pe pagina. Inainte de a crea contul, trebuie sa citesti si sa fii de acord cu termenii si conditiile sitului.

Contul tau va avea nevoie de aprobarea administratorului platformei inainte de a fi activat. Vei fi notificat pe mail in momentul in care acesta a fost aprobat.

 

 

Pentru a afla mai multe despre tipurile de conturi, adaugarea rezultatelor si generarea clasmentelor, poti vizita wiki-ul GyoSport sau donloada manualul de utilizare al platfomei.

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.