Gyosport.ro / Articole / CONCILIERE!

CONCILIERE!

2 Comentarii
Vizualizari: 7038

16.01.2014
Autor: Gyosport.ro  

Cand exista respectul cuvenit fata de conducere, exista si bunavointa din partea ambelor parti!

Dat fiind faptul ca am trecut printr-o perioada mai aglomerata, petrecand impreuna cu cei dragi sarbatorile de iarna, reducand la minim timpul alocat problemelor de ordin columbofil, miercuri, 15-01-2014, s-a intrunit, intr-un cadru adaptat, Comisia de Disciplina din cadrul A.C.P. GyoSport, sedinta prezidata de domnul Gyany S. ANTONESCU, Presedinte GyoSport.

Pe ordinea de zi s-a aflat spre dezbatere cazul domnului Dumitru Ionut Daniel.

S-a discutat minutios, s-a cercetat amanuntit, s-a dezbatut intens, fiind ascultate parerile venite din partea tuturor partilor, luand nastere un dialog constructiv si fara contradictii, iar intr-un final s-a hotarat prin decizie unanima reintegrarea dlui. Dumitru Ionut Daniel in A.C.P. GyoSport, cu transfer aprobat in unanimitate, de la clubul GyoSport-Antilopa, in cadrul clubului GyoSport-ICCF.

 

In concluzie: in pofida celor aparute in spatiul online de presa columbofila , in GyoSport s-a gasit tot timpul buna intelegere atunci cand aceasta a fost ceruta cu voie buna si vorba frumoasa.

 

CERERE REINTEGRAREA - Click Aici

Totodata dorim, cu acest prilej, sa dezmintim afirmatiile aparute pe site-urile de sorginte columbofila in care se afirma necontenit plecarea unui numar insemnat de membri din cadrul A.S.C. Voluntari ca urmare a Protocolului semnat intre entitatile A.C.P. GyoSport, A.S.C. Voluntari & A.S.C. Dobroesti (Protocol alcatuit din aproximativ 180 de columbofili si un numar estimat de 9.000 porumbei).

De-asemenea, NOI indemnam toti columbofilii din Bucuresti si Ilfov care doresc sa faca parte din acest Protocol, sa se inscrie/transfere in cadrul unui club din cele mai sus mentionate. Acest lucru poate fi facut pana la data de 01.02.2014, urmand ca toti membrii sa fie activati in baza de date a programului de clasamente al F.C.P.R.

2 Comentarii
Dumitru Ionut
16.01.2014 la 17:17

Doresc sa multumesc inca o data pe aceasta cale ,domnilor : Gyany S. ANTONESCU si MARIUS TUNDUC ,pentru intelegere si reconfirmarea mea ca membru A.C.P.GyoSport.

Viciu Marian
16.01.2014 la 15:11
Unde este omenie,se rezolva orice problema. Un gest deosebit din partea lui Geany. Competitie si fairplay, marca GyoSport

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.