Gyosport.ro / Articole / Crescatoria Gyany Antonescu

Crescatoria Gyany Antonescu

3 Comentarii
Vizualizari: 9779

12.11.2010
Autor: Gyosport.ro  

Va prezentam in cadrul acestui articol crescatoria domnului Gyany S. Antonescu, presedintele si fondatorul clubului sportiv GyoSport. Iubitor de porumbei, el si-a dedicat o mare parte din viata cresterii acestor minunate inaripate la cel mai inalt nivel.
Astfel, crescatoria sa ofera un exemplu de standard in domeniul columbofil, aceasta fiind dotata cu sisteme de inalta tehnologie precum sistemul de cronometrare Benzing de ultima generatie si sistemul integrat de camere de luat vederi care pot fi urmarite in timp real, prin internet pe platforma GyoSport.ro.

Preluand modelul celebrilor crescatori din vestul Europei, model pe care l-a putut experimenta in timpul vizitelor sale la aceste crescatorii de renume, Gyany Antonescu le ofera porumbeilor un mediu propice dezvoltarii armonioase si obtinerii de performante de exceptie.

Aducand in crescatoria sa porumbei din linii celebre, cu rezultate remarcabile pe plan international, domnul Antonescu asigura material genetic de exceptie pentru noile generatii ale crescatoriei.

Alimentatia porumbeilor este de cea mai buna calitate si este administrata dupa un program bine stabilit.

In crescatoria Gyany Antonescu nimic nu este lasat la intamplare, cand discutam despre ingrijirea porumbeilor.

Va prezentam in continuare imagini de la crescatoria domnului Gyany Antonescu:

3 Comentarii
Iancu Sorin Gigel
29.11.2010 la 22:36
O crescatorie adevarata,de vis. Felicitari!
tavi
24.11.2010 la 18:06
Ce sa spun un vis! Am vizitat crescatoria in anul 2007 realitatea te ucide ...pacat ca nu sunt poze cu porumbeii !Aici porumbeii fac parte din familie ..unul din cele mai importante lucruri in columbofilie consider eu !
lucian
24.11.2010 la 12:41
o crescatorie extraordinar de cocheta si cu un material genetic de o foarte buna calitate

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.