Gyosport.ro / Articole / GYOSPORT - Un club columbofil model afiliat la FRSC Bucuresti

GYOSPORT - Un club columbofil model afiliat la FRSC Bucuresti

0 Comentarii
Vizualizari: 1645

14.09.2010
Autor: Gyosport.ro  

Pentru a marca incheierea sezonului de zboruri cu maturii 2010, columbofilii afiliati la Clubul Sportiv Columbofil “GYOSPORT” s-au reunit la sediului clubului din Popesti-Leordeni.

Astfel, duminica, 22 august 2010, a avut loc o intalnire intre membri, invitatii lor si sotiile acestora, la initiativa presedintelui clubului si principalul investitor in acelasi timp, domnul Gyany Antonescu.
Inainte de inceperea petrecerii, invitatilor le-a fost prezentata o scurta sinteza a rezultatelor columbofile ale membrilor clubului sportiv “GYOSPORT” la finalul sezonului de zboruri cu maturii 2010.

In urma acestor rezultate, regulamentul prevede ca cei cu rezultate mai putin bune sa retrogradeze si in locul lor sa fie admisi dintre pretendenti.

Astfel, anul acesta au retrogradat domnii Iordache Sorin, Racean Ionut, Turica Petrut si Puica Stefan si au fost acceptati alti 15 membrii de la cluburile “Traian Nitescu” si “Granitul”, ambele afiliate la FCPR.


Un moment special al zilei a fost prezentarea noii masini de transport a clubului, moderna si foarte performanta. Cel care a prezentat noua achizitie Mercedes este domnul Gyany Antonescu, care a a investit o suma importanta in acest sens. Ea are o capacitate de 1500 de locuri si este dotata, printre altele, cu aer conditionat, alimentare automata cu apa, compartimente separate de hranire si adaptare, boxe detasabile si lansare centralizata automata.

Urmatorul pas pe care il planuieste domnul Antonescu este ca in primavara anului 2011 sa doteze clubul cu o masina mai performanta, cu o capacitate de 2500 de locuri. Aceasta o sa fie destinata transportului porumbeilor crescatorilor de la cluburile partenere.

Un alt subiect discutat in cadrul intalnirii a fost noul parteneriat din cadrul FRSC, dintre “GyoSport”, “ICCF” si “Voluntari”. Pentru acestia si pentru ceilalti membrii ale cluburilor columbofile afiliate la FRSC, domnul Gyany Antonescu a pus la dispozitie hrana de calitate si produse auxiliare la cele mai bune preturi existente pe piata. Toate acestea pot fi achizitionate din magazinul online al site-ului GyoSport.ro.

Va multumim pentru prezenta la petrecere!
Mai jos regasiti fotografii de la evenimentul desfasurat la sediul GyoSport, duminica, 22 august:

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.