Gyosport.ro / Articole / Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea1)

Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea1)

6 Comentarii
Vizualizari: 7495

11.02.2011
Autor: Gyosport.ro  

Asa cum v-a obisnuit, Clubul Sportiv GYOSPORT patrunde tot mai agresiv in infrastructura acestui sport,   venind cu noi concepte despre reorganizarea columbofiliei, pentru inceput din Bucuresti si Ilfov. Pana la sfarsitul acestei luni, GYOSPORT va anunta oficial deschiderea celei de-a doua filiale, GYOSPORT 2 - Filiala Antilopa.

Acesta este situat in incinta Bazei Sportive Antilopa,
Sediul GYOSPORT 2  este unul extrem de primitor, beneficiind de aceleasi conditii ca GYOSPORT 1 - Filiala Popesti Leordeni: sala de sedinte, terasa, tehnica de calcul, masina de transport a porumbeilor de ultima generatie si altele. Tot aici veti gasi un magazin de produse columbofile de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi.
Clubul are 18 de membri si isi va desfasoara activitatea in incinta Bazei Sportive Antilopa in cartierul Pantelimon - Bucuresti.

GYOSPORT 2 are in acest moment o capacitate maxima de 30 de membri. Accesul in club, ca si la GYOSPORT 1, se face in functie de rezultatele obtinute pe parcursul unui sezon. Fiind la inceput, inscrierile din acest an se vor efectua pe baza recomandarilor sportive si morale ale fiecarui membru care aplica la pozitia de membru al clubului.

 

Un pas important in acest sens a fost facut ieri 10.02.2011, cand la clubul GYOSPORT 1 au fost transferati 4 dintre membrii fanion ai Clubului Columbofil Traian Nitescu ( Rauca Petre, Buica Mihail, Palanceanu Viorel si Ionescu Iulian).

In acelasi timp, prin transferul la GYOSPORT 2 a unor columbofili importanti - membri activi pana in acest moment la GYOSPORT 1 - Murgui Ion  &  Radu Constantin,  am intarit  GYOSPORT 2.

 

In perioada urmatoare, GYOSPORT va anunta din ce in ce mai mai multe si interesante schimbari la nivelul structurii organizatorice a columbofiliei din Romania.

6 Comentarii
Tipeanu Gabriel
20.02.2011 la 12:32
Am citit pe situl rrp scrisoarea adresata lui Gyany. Imi vine greu sa cred ca acea scrisoare este scrisa de conducerea ACPB.Cunosc pozitia celor de acolo vis-a-vis de Gyany,dar nu cred ca simteau nevoia sa il anunte asa si acolo. Am senzatia ca este o mare manareala facuta de cei care se sperie de unirea Bucurestiului,si ma tem ca acea scrisoare este scrisa de cineva care "sta la masa" cu Gyany acum. Imi este greata !!!!
Gyosport.ro
18.02.2011 la 18:01

Bineinteles, anul viitor vor exista 5 filiale Gyosport & 3(trei) masini ultramoderne cu o capacitate maxima de 8.000 porumbei. Desigur, pretul transportului va fi cu 50 % mai mic fata de cel mai mic pret din piata; vom continua sa practicam aceste preturi pe durata nedeterminata. In acest fel incercam sa eliminam anumite exemplarele rustice din peisajul columbofil, gen: Parvulescu & Asociatii, dar cel mai important obiectiv va fi reasezarea columbofiliei din Bucuresti.

Columbofilii seriosi vor fi bine veniti, ceilalti vor fi nevoiti sa se reorienteze catre zona verde.

Vom trece la fapte concrete, nu la vorbe goale.

 

Membrii columbofili seriosi de la cluburile Traian Nitescu, Popesti Leordeni, Voluntari & Granitul, care doresc sa se inscrie la clubul Gyosport sunt rugati sa ne contacteze la adresa de mail: [email protected]

Nu trebuie sa mai suportati inselatoria, comunismul, prostia si/sau dilentantismul "prea maritilor" vostrii conducatori. Aici se face sport, nu frectie la picior de lemn!!

Abel Marginean
18.02.2011 la 16:07

Va aparea in curand si GyoSport 5 ?

Gyosport.ro
17.02.2011 la 13:56

NU, celelalte filiale Gyosport nu vor avea acelasi sistem ca si la GYOSPORT 1, dar locurile vor fi limitate.

GYOSPORT 1 va avea un regim special, in viitor pot accede numai columbofilii valorosi din Bucuresti.

Nu este nimic rau daca acest sport va deveni, in acelasi timp si un business, nu se poate face sport columbofil daca umblam cu mainile intinse din poarta in poarta cu celebra "cutie a milei" , dar iportant este ca din acest business sa castige si columbofilul de rand, nu numai cei care pastoresc acest sport.

Oricum, asa cum s-a mai spus, in curand Gyosport va anunta modificari structurale la nivelul columbofiliei din Romania.

JEGA CATALIN
17.02.2011 la 13:38
Accesul in club, ca si la GYOSPORT 1, se face pe baza de promovare sau retrogradare a membrilor, in functie de rezultatele obtinute pe parcursul unui sezon. OK dar sa nu uitam ca foarte multi zboara din pasiune si nu neaparat pentru cupe si glorie. Oare zborurile cu porumbeii devin o afacere ? Eu sper ca nu si sper din tot sufletu sa zboare porumbeii toti cei care au aceasta pasiune in suflet .
Tipeanu Gabriel
11.02.2011 la 14:35
Bucurestiul are acum Gyosport la sud si la est. Astept Gyosport 3 si Gyosport 4 in nordul si in vestul capitalei. ASTEPT SA SE UNESCA BUCURESTIUL. BAFTA !!!

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.