Gyosport.ro / Articole / Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 4)

Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 4)

2 Comentarii
Vizualizari: 4844

14.03.2011
Autor: Gyosport.ro  

S-a lansat oficial prima Filiala a Clubului Sportiv Columbofil GYOSPORT. Evenimentul de lansare a avut loc Duminica 13 martie 2011 la sediul din cadrul bazei sportive Antilopa.
Constituit sub egida Federatiei Romane de Sport Columbofil (F.R.S.C.), clubul are 21 de membrii si isi desfasoara activitatea in incinta bazei sportive Antilopa. Aici este un sediu amenajat de curand, avand cele mai bune conditii: sala de sedinte, bar, terasa, tehnica de calcul, calculatoare, imprimante etc.


Clubul are in acest moment o capacitate maxima de 30de membri. In ceea ce priveste transportul porumbeilor, acesta este asigurat de o masina nou achizitionata de club, speciala pentru acest lucru. Masina cu o capacitate de 2400 de locuri si este dotata cu aer conditionat si camera de filmat on-line pe toata perioada imbarcarii, transportului si lansarii porumbeilor.


Pentru cronometrarea porumbeilor, Clubul Sportiv Columbofil Privat GYOSPORT este dotat cu un sisteme integrate extrem de performante. Daca unul dintre membrii clubului nu dispune de astfel de sisteme electronice de constatare, le poate inchiria, la preturi acceptabile, de la club. Toate clasamentele din concursuri se realizeaza on-line si sunt afisate in timp real pe site-ul clubului sportiv.


Un magazin de produse columbofile de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi ii asteapta pe toti cei interesati la sediul clubului GYOSPORT. In plus, in incinta clubului se pot organiza activitati, concursuri sau intalniri pentru membrii columbofili si familiile acestora.

Mai jos puteti vedea cateva fotografii de la eveniment:

2 Comentarii
Panescu Octavian
15.03.2011 la 19:38
super!Personal mi se pare doar un vis frumos! Gyany felicitari pentru tot ce faci. Personal sper din suflet sa fi rasplatit macar sufleteste ,cu echivalentul a cel putin jumatate din ceea ce oferi!
Stefan Dorel
14.03.2011 la 15:32

foarte frumos bai baieti, ce mai zice acum comunistu de Puf :)) cand deschideti si in rahova...felicitari!

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.