Gyosport.ro / Articole / Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 5)

Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 5)

1 Comentariu
Vizualizari: 4548

24.03.2011
Autor: Gyosport.ro  

Asa cum v-a obisnuit, Clubul Sportiv GYOSPORT patrunde tot mai agresiv in infrastructura acestui sport, venind cu noi concepte despre reorganizarea columbofiliei, pentru inceput din Bucuresti si Ilfov. In data de  09.04.2011, GYOSPORT va deschide oficial cea de-a treia filiala, GYOSPORT 3 - Filiala ICCF


Acesta este situata in incinta Institutului National de Cercetare Dezvoltare Chimico-Farmaceutica I.C.C.F. Bucuresti.

Sediul GYOSPORT 3 - ICCF  este unul extrem de primitor, beneficiind de aceleasi conditii ca GYOSPORT 1 & 2 - Filiala Popesti Leordeni & Antilopa: sala de sedinte, tehnica de calcul, masina de transport a porumbeilor de ultima generatie si altele. Tot aici veti gasi un magazin de produse columbofile de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi.

 


Clubul are 21 de membri si isi va desfasoara activitatea in incinta Institutul National de Cercetare Dezvoltare Chimico-Farmaceutica I.C.C.F. Bucuresti.
GYOSPORT 3 ICCF are in acest moment o capacitate maxima de 35 de membri. Accesul in club, ca si la GYOSPORT 1, se face in functie de rezultatele obtinute pe parcursul unui sezon. Fiind la inceput, inscrierile din acest an se vor efectua pe baza recomandarilor sportive si morale ale fiecarui membru care aplica la pozitia de membru al clubului.

1 Comentariu
Tipeanu Gabriel
25.03.2011 la 08:41
Incet si sigur. Poate curand vom face ca acest Bucuresti sa fie forta care a fost in trecut pe National, la categoriile viteza si demifond. Acest lucru va fi posibil numai unind acest Bucuresti. Vad ca acest lucru incepe sa prinda contur.

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.