Gyosport.ro / Articole / Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 6 )

Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 6 )

0 Comentarii
Vizualizari: 4159

12.04.2011
Autor: Gyosport.ro  

S-a lansat oficial cea de-a treia sucursala a Clubului Sportiv Columbofil GYOSPORT. Evenimentul de lansare a avut loc Duminica 10 Aprilie 2011 la sediul din incinta Institutului National de Cercetare Dezvoltare Chimico-Farmaceutica I.C.C.F. Bucuresti.

 


Constituit sub egida Federatiei Romane de Sport Columbofil (F.R.S.C.), clubul are 25 de membrii si isi desfasoara activitatea in incinta Institutului National de Cercetare Dezvoltare Chimico-Farmaceutica I.C.C.F. Bucuresti. Aici este un sediu amenajat de curand, avand cele mai bune conditii: sala de sedinte, bar, terasa, tehnica de calcul, calculatoare, imprimante etc.

 

 

 


Clubul are in acest moment o capacitate maxima de 40 de membri. In ceea ce priveste transportul porumbeilor, acesta este asigurat de o masina nou achizitionata de club, speciala pentru acest lucru. Masina cu o capacitate de 2500 de locuri si este dotata cu aer conditionat si camera de filmat on-line pe toata perioada imbarcarii, transportului si lansarii porumbeilor.


 


Pentru cronometrarea porumbeilor, Clubul Sportiv Columbofil GYOSPORT-ICCF este dotat cu un sisteme integrate extrem de performante. Daca unul dintre membrii clubului nu dispune de astfel de sisteme electronice de constatare, le poate inchiria, la preturi acceptabile, de la club. Toate clasamentele din concursuri se realizeaza on-line si sunt afisate in timp real pe site-ul clubului sportiv.

 

Un magazin de produse columbofile de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi ii asteapta pe toti cei interesati la sediul clubului GYOSPORT-ICCF. In plus, in incinta clubului se pot organiza activitati, concursuri sau intalniri pentru membrii columbofili si familiile acestora.

 

Mai jos puteti vedea cateva fotografii de la eveniment:

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.