Gyosport.ro / Articole / Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 7 )

Gyosport anunta schimbari importante in sportul columbofil din Romania (Partea 7 )

1 Comentariu
Vizualizari: 6339

18.04.2012
Autor: Gyosport.ro  

S-a lansat oficial cea de-a patra sucursala a Clubului Sportiv Columbofil GYOSPORT (GYO-GHENCEA). Evenimentul de lansare a avut loc Luni 17 Aprilie 2012 la sediul din Str. Drumul Funigeilor Nr. 61, Sec. 5 Bucuresti.

Constituit sub egida A.C.S. GYOSPORT, clubul are 29 de membrii si isi desfasoara activitatea in casa dlui. TEODEORESCU Ioan. Aici este un sediu amenajat de curand, avand cele mai bune conditii: sala de sedinte, bar, terasa, tehnica de calcul, calculatoare, imprimante etc.


 

Clubul are in acest moment o capacitate maxima de 40 de membri. In ceea ce priveste transportul porumbeilor, acesta este asigurat de o masina nou achizitionata de club, speciala pentru acest lucru. Masina cu o capacitate de 2000 de locuri si este dotata cu aer conditionat si camera de filmat on-line pe toata perioada imbarcarii, transportului si lansarii porumbeilor.

  

Pentru cronometrarea porumbeilor, Clubul Sportiv Columbofil GYOSPORT-GHENCEA este dotat cu sisteme integrate extrem de performante. Daca unul dintre membrii clubului nu dispune de astfel de sisteme electronice de constatare, le poate achizitiona in rate, la preturi acceptabile, de la club. Toate clasamentele din concursuri se realizeaza on-line si sunt afisate in timp real pe site-ul clubului sportiv.

  

Un magazin de produse columbofile de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi ii asteapta pe toti cei interesati la sediul clubului GYOSPORT-GHENCEA. In plus, in incinta clubului se pot organiza activitati, concursuri sau intalniri pentru membrii columbofili si familiile acestora.

 

 


Mai jos puteti vedea cateva fotografii de la eveniment:

1 Comentariu
leat adrian
27.08.2012 la 22:21
mult succes in tot ce faceti sunteti cei mai tari

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.