Gyosport.ro / Articole / GYOSPORT-Prognoza Meteo 25.06.2011- 02.07.2011

GYOSPORT-Prognoza Meteo 25.06.2011- 02.07.2011

3 Comentarii
Vizualizari: 4621

24.06.2011
Autor: Gyosport.ro  

Asa cum v-a obisnuit, GYOSPORT revolutioneaza piata columbofila cu o noua mostra de profesionalism.

Asatzi 26.06.2011 s-a semnat contract cu Administratia Nationala de Meteorologie, un lucru care trebuia facut de toate asociatiile din tara. Desigur, acest contract trebuie platit, iar cum profitul organizatorilor trebuie sa fie substantial, bineinteles ca acesti dinozauri nu-si pot permite sa ia "CASCAVALU' " de la gura copiilor, nevestelor, amantelor,..etc.

Va atasam Raportul Sintetic ( informatii generale) , urmand ca cel Analitic ( informatii detaliate) sa fie folosit in interesul membrilor columbofili activi ai Grupului GYOSPORT.

 

Vremea in urmatoarele 7 (sapte) zile....CLICK AICI !!

3 Comentarii
ION MIHAI
25.06.2011 la 21:12

Domnule Antonescu pe cand preconizati infiintarea unui club pe raza sectorului 5 ? Cu siguranta aceasta initiativa ar fi de bun augur, iar din punct de vedere al membrilor nu va fi nici un fel de problema. Respect si consideratie pentru tot ceea ce faceti.

Dinu Mihai
24.06.2011 la 18:20
Felicitari ! Fara a exagera cu nimic este cel mai frumos proiect din istoria columbofiliei romane! Idei poate au mai fost sau proiecte pornite,dar din pacate nu finalizate.Am afirmat anul trecut si sustin in continuare :Gyosport este viitorul in ceea ce priveste columbofilia.In ceea ce priveste organizatorii la nivel de varf : din pacate in toate federatiile se intampla acelasi lucru..probabil odata ajuns in pozitie de conducere este in natura umana sa uiti de unde ai plecat..din PACATE.In primul rand trebuiesc lasati tineri in conducere,tineri cu mentalitate moderna,nu dinozauri comunisti crescuti in comunism,veritabili dictatori stalinisti.Si in al 2lea rand si poate cel mai important: la conducerea tuturor federatiilor trebuiesc alesi la conducere oameni cu bani,cu FOARTE multi bani,astfel tentatiile fiind excluse de la bun inceput !!! In plus un om cu bani,este si un foarte bun strateg si manager ! Mergem inainte cu toata increderea in acest proiect! Felicitari inca odata !
Filipache Adrian
24.06.2011 la 17:19

Felicitari Gyany, Gyosport este un club de elita in Romania. Ceea ce ai reusit la Gyosport NU au reusit multi sa faca. FRSC-ul ar trebui sa iti multumeasca pentru acest club model. Cat despre cei care urmaresc CASCAVALUL, sunt oameni mici, care sper eu ca in curand sa fie demascati (indiferent de federatie, pentru ca ei sunt peste tot). A fost si este exact ca in campania electorala, insa oamenii s-au cam saturat.

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.