Gyosport.ro / Articole / Lansarea Clubului Sportiv Columbofil GYOSPORT afiliat la FRSC

Lansarea Clubului Sportiv Columbofil GYOSPORT afiliat la FRSC

0 Comentarii
Vizualizari: 2977

01.09.2010
Autor: Gyosport.ro  

S-a lansat oficial primul Club Sportiv Columbofil Privat din Romania, GYOSPORT. Evenimentul de lansare a avut loc sambata, 10 aprilie 2010, la sediul din Popesti-Leordeni.


Constituit sub egida Federatiei Romane de Sport Columbofil (F.R.S.C.), clubul are 21 de membrii si isi desfasoara activitatea in incinta bazei sportive de la Popesti-Leordeni. Aici este un sediu amenajat de curand, avand cele mai bune conditii: sala de sedinte, bar, terasa, tehnica de calcul, calculatoare, imprimante etc.


La intalnirea amicala au participat si reprezentanti ai Comitetului National Sportiv al FRSC, in persoana domnilor Petrica Cocos si Robert Musat. Acestia au raspuns la toate intrebarile puse de catre cei prezenti.

Clubul are in acest moment o capacitate maxima de 25 de membri. Accesul in club se va face pe baza de promovare sau retrogradare a membrilor, in functie de rezultatele obtinute pe parcursul unui sezon.


In ceea ce priveste transportul porumbeilor, acesta este asigurat de o masina nou achizitionata de club, speciala pentru acest lucru. Masina cu o capacitate de 1600 de locuri a fost produsa de firma Geraldy si este dotata cu aer conditionat si camera de filmat on-line pe toata perioada imbarcarii, transportului si lansarii porumbeilor.


Pentru cronometrarea porumbeilor, Clubul Sportiv Columbofil Privat GYOSPORT este dotat cu un sistem integrat Benzing extrem de performant.

Daca unul dintre membrii clubului nu dispune de astfel de sisteme electronice de constatare, le poate inchiria, la preturi acceptabile, de la club. Toate clasamentele din concursuri se realizeaza on-line si sunt afisate in timp real pe site-ul clubului sportiv.Un magazin de produse columbofile de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi ii asteapta pe toti cei interesati la sediul clubului GYOSPORT. In plus, in incinta clubului se pot organiza activitati, concursuri sau intalniri pentru membrii columbofili si familiile acestora.

Mai jos puteti vedea cateva fotografii de la eveniment:

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.