Gyosport.ro / Articole / Lansarea Porumbeilor - GYOSPORT - Etape de FOND.

Lansarea Porumbeilor - GYOSPORT - Etape de FOND.

4 Comentarii
Vizualizari: 2198

22.06.2011
Autor: Gyosport.ro  

Asa cum se stie, Grupul de Cluburi GYOSPORT a avut protocol de lansare comuna a concursurilor de FOND cu celelalte cluburi afiliate la F.R.S.C. si apropiate zonei unde GYOSPORT isi desfasoara avtivitatea sportiva.

Din diferite motive, acum chiar nu mai are importanta, asociatii nostii NU au reusit sa ajunga la locatiiile declarate in PLANUL de CONCURSURI.

Cel mai urat este faptul ca la acest moment se vehiculeaza tot felul de "legende", acuzand Grupul GYOSPORT ca nu ar fi efectuat lansarea de la locatiile declarate. Pentru a elimina aceste ambiguitati lansate de oameni rau intentionati, oameni care simt ca le fuge "CASCAVALUL' din buzunare,..etc, vom atasa la acest articol dovezi extrem de concludente si de necontestat; mai ales ca acestea provin de la satelitii care sunt folositi la nivel structural de mai multe tari ale Europei.

Intelegem ca in Romania nu s-au mai facut Imbarcari tarzii si lansari foarte devreme, stim ca la GYOSPORT sosirile au fost foarte bune iar pierderile foarte mici, mai stim ca daca ingrijesti porumbeii si respecti anumite reguli de baza vei avea REUSITATA TOTALA, dar acest lucru nu inseamna ca ai FURAT STARTUL.

Nu putem incheia acest articol fara a scoate in evidenta MAREA INCOPETENTA, OPORTUNISMUL & PROSTIA din cadrul conducerii Asociatiilor Bucurestene, fie ele afiliate la FCPR sau la FRSC.

Domnilor, incercati sa dati cativa pasi inapoi si sa lasati pe cei care sunt in masura sa mai salveze ceva din ce este de salvat.


HREBENNE RAPORT...Click Aici

HREBENNE ZIUA LANSARII...Click Aici

CHELM RAPORT...Click Aici

CHELM ZIUA 1...Click Aici

CHELM ZIUA LANSARII...Click Aici

4 Comentarii
Ilie Alexandru Ionel
25.06.2011 la 19:26
Stima deosebita pentru domnul Antonescu,multi columbofili din Prahova va apreciaza realizarile si asteapta sa extindeti cupola GyoSport ,in judet.FELICITARI...
Putaru Valeriu
24.06.2011 la 11:32
invidia si lipsa totala de FAIR PLAY domnilor de la fcpr
Rares Virje
23.06.2011 la 15:41

De ce trebuie sa dati atatea comentarii? Au altii mai multe dovezi ca nu ati facut lansarire corespunzatoare? Pacat de sportul asta care a ajuns bataia de joc a multora de prin conduceri de cluburi. Eu sunt din Rm.Valcea dar daca am avea si noi macar un club cu o conducere ca a D-voastra am avea si noi macar 5% din clasarile altor judete uitativa ce sa ales din porumbei nostri in ultimi ani nu apar pe nicaieri prin clasamente sa nu mai vorbim ca nici nu mai vin . Se fac niste planuri de zbor de ametesti tu ce sa mai vorbim de porumbei care sunt nevoiti sa stea cate 3-4 zile prin masini ca nu rezolva organizatori trecerea peste granita si pentru o etapa de 300 km pleaca cu doua zile mai inainte ca doar doar or reusi sa prinda un vames mai milos. Bravo pentru ceace faceti pentru sportul asta si sper sa extindeti aria acestui club si la noi in Judet. Multa Bafta

Vatrautas Dan Toni
22.06.2011 la 17:45
Nu trebuie sa dam prea multa importanta comentariilor facute de toti "neavenitii".

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.