Gyosport.ro / Articole / Noi Strategii pentru Concursurile Categoriei Fond

Noi Strategii pentru Concursurile Categoriei Fond

0 Comentarii
Vizualizari: 4485

12.07.2012
Autor: Gyosport.ro  

In vederea atingerii standardului maxim de professionalism , pentru o evolutie mult mai clara a sportului columbofil din Romania si pentru a elimina orice umbra de indoiala in legatura cu punctele de lansare din tarile vecine , Clubul Sportiv Columbofil Gyosport , reprezentat de dl. Gyany Antonescu , a delegat un crescator cu experienta in domeniul acestor categorii de concurs , respectiv fond si maraton , in persoana d-lui Orlando Golgojanu.

 

Acesta a facut parte din echipa ce urma sa ingrijeasca porumbeii pe traseul Bucuresti – Hrebenne si sa asigure o lansare optima din punct de vedere organizatoric , avand drept scop principal analizarea raportului avantaje versus dezavantaje , prin observarea locului de lansare din localitatea Hrebenne si a evalua eventualele obstacole ce ar putea cauza probleme la plecarea porumbeilor din teren.

 

In urma observatiilor facute la fata locului , a analizelor tehnice s-a constatat ca:
locul de lansare este marginit de o retea densa de padure , relee de emisie-receptie din frontiera Poloniei cu Ucraina ;
imposibilitatea lansarii mai multor concurenti si orientarea defectuasa de la punctual de lansare.

 

Dupa toate acestea dl.Orlando Golgojanu a propus un nou loc de lansare, de pe un deal din apropierea localitatii Hrebenne , unde spatiul  este cu vizibilitate maxima si exista posibilitatea intrarii pe locul de lansare a mai multor masini, ceea ce reprezinta un avantaj in vederea dezvoltarii acestor categorii de fond si maraton , prin lansarea mai multor concurenti in acelasi timp.

 

Totodata dl Orlando Golgojanu a gasit o alta localitate, cu distanta mai mica si cu pozitie adecvata pentru eventuale concursuri viitoare. Aceasta localitate este Lubaczow , o localitate din Polonia ce se afla langa granita cu Ucraina, dar nefiind localitate de frontiera , cu posibilitati multiple de lansare si cu vizibilitate maxima pentru organizarea unor concursuri de fond.

 

LUBACZOW:  

Noua localitate pentru Concursurile Categoriei FOND

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.