Gyosport.ro / Articole / Plan Concursuri Gyosport 2011 - 2015!

Plan Concursuri Gyosport 2011 - 2015!

8 Comentarii
Vizualizari: 7952

15.01.2011
Autor: Gyosport.ro  

Dupa nenumarate dezbateri & negocieri cu toti partenerii nostri, s-a reusit definitivarea Planului de Concursuri Gyosport 2011 - 2015. Din acest moment lucrurile devin ireversibile, speram sa avem concursuri reusite si cu rezultate foarte bune.

Succes Tuturor Columbofililor!!

Plan Concursuri Gyosport 2011 - 2015

In data de 12.01.2011 a fost votat intr-un mod inedit Planul de Concursuri Gyosport, dar cel mai important este faptul ca acest plan a fost votat on line si pe o perioada de cinci ani, lucru neintalnit in Romania pana in acest moment.

Indiferent de ce se va intampla cu destinele Federatiilor Sportive/Nesportive din Romania, Cluburi Asociate si alte Grupari Columbofile, acest plan de concursuri NU VA SUFERI NICI O MODIFICARE, in urmatorii cinci ani. Nu s-a ascuns niciodata interesul clubului Gyosport de a concura la toate Federatiile din Romania, dar sa nu credeti ca pentru aceasta vom trece usor peste anumite conditii.

In perioada imediat urmatoare, Gyosport, asa cum v-a obisnuit, va anunta nenumarate lucruri deosebite pentru columbofilia din Romania; vom anunta deschiderea unor noi Filiale in Bucuresti, lansarea Campionatului Gyosport la nivel National...etc, actiuni care ar fi trebuit lansate cu mult timp in urma. Cum era de asteptat, Gyosport va promova sportul columbofil din Romania si peste hotarele tarii, contractand spatiu publicitar pe cel mai important site columbofil din lume, www.pipa.be.

Va prezentam in continuare detalii in legatura cu:

*Planul de Concursuri 2011-2015
*Preturi si Conditii de Concurs
*Premii si Facilitati

PRETURI & CONDITII PENTRU PARTENERI GYOSPORT:

Pretul ptr. Concursurile cu Maturi & Tineret va fi:
50 % din cel mai mic pret oferit in Bucuresti ( neavand importanta de la ce federatie)
Pretul pentru Antrenamentele cu Maturi & Tineret va fi:
20 lei / Crescator

Pretul ptr. Concursurile cu Pui va fi:
50 % din cel mai mic pret oferit in Bucuresti ( neavand importanta de la ce federatie)
Pretul pentru Antrenamentele cu Pui va fi:
Inclus in pretul platit ptr. Concursuri


Transportul se va efectua cu masinile GYOSPORT, acestea sunt dotate cu:
Ventilatie la fiecare boxa, Alimentare automata cu apa, Compartimente separate de hranire si adaptare, Boxe detasabile,  Lansare centralizata automata si sistem video de urmarire in direct a conditiilor de transport si lansare a porumbeilor.


IN PRET SUNT INCLUSE:
CLASAMENTE ONLINE PE PLATFORMA GYOSPORT.RO
PREMIEREA CU CUPE A PRIMELOR TREI LOCURI / GRUPARE
EXPOZITIE LA NIVEL INTERNATIONAL

Datorita cererii prea mare, Gyosport isi va rezerva dreptul de a selecta partenerii de competitie.


Vezi detalii PLAN CONCURSURI....CLICK AICI!!

8 Comentarii
Tomita SERBAN
17.01.2011 la 20:51

Va doresc succes si un model pentru viitoarele cluburi.

Gyosport.ro
17.01.2011 la 19:46

Hehe.. macar sa fie pe toate site-urile asemenea polemici.

1. "Sunt voci cu greutate de afara care spun ca poti tine porumbelul in forma timp de 10 saptamani", de acord, dar bine ati subliniat, cu greutate de afara, cati sunt, oare, de la noi care pot tine in forma porumbeii 10 saptamani ?!?!

2. Partenerii de competitie vor concura cu masinile noastre (doua masini cu capacitate totala de 4.000 porumbei); acesta este si motivul care m-a determinat sa subliniez faptul ca - Datorita cererii prea mare, Gyosport isi va rezerva dreptul de a selecta partenerii de competitie. Daca columbofilia va lua un fagas normal, probabil voi mai investi, daca nu, ma voi limita la aeasta grupare de 4.000 porumbei.

3. Mai mult de 2 zile nu vom sta cu porumbeii pe teren, iar daca trebuie sa ne intoarcem, asta este. Categoric ca nu vom pierde etapa, de ce ? pentru ca planul, daca cititi cu atentie, are rezerve de timp, indiferent de regulamentul oricarei federatii la care se activeaza.

Asa cum am mai spus-o, mergem inainte fara a mai privi in spate. Cu alte cuvine..PLANUL NU SE MAI POATE NEGOCIA!!

Tomita SERBAN
17.01.2011 la 18:12
Sper sa nu declansez polemici inutile cu parerile mele. Daca credeti ca se poate intampla asa mai bine nu postati comentariul. Am sa incerc sa o iau punctual. Corect, nici eu nu cred ca poti tine in forma 15 saptamani un porumbel. Sunt voci cu greutate afara care sustin ca 10 saptamani il poti tine. Spuneti ca vor sta masinile acolo. La dotarea pe care o aveti (masini de ultima generatie si numai ceasuri cu senzori) puteti tine porumbeii 2-3 zile la locul de lansare. Ce vor face insa partenerii de competitie care nu au masini pregatite pentru asa ceva sau sunt masini inchiriate, masini care luni au deja programata alta cursa (de ex) si columbofilii de la cluburile partenere care nu au ceasuri cu senzori si in cursul saptamanii sunt la munca? Iar aducerea porumbeilor acasa s-ar putea sa insemne nu numai etapa respectiva periclitata, cat si urmatoarea. Depinde cat vor sta in masina. Aducerea acasa inseamna etapa pierduta cred, mai aveti timp sa o zburati mai tarziu(daca m-am uitat bine dupa ultima etapa cu maturii incep cele cu puii)?
Gyosport.ro
16.01.2011 la 19:50

De ce va trebui sa facem lansari la etape de Viteza ?!? Nu se va intampla niciodata sa ne abatem de la planul de concursuri, poate numai daca se anunta vreme rea, iar atunci vom pleca cu o zi mai devreme. Vom ramane pe locul de lansare atat cat va fi nevoie, daca nu, ne vom intoarce acasa fara a lansa ptr. etapa de Viteza. In plus, avem masini de transport porumbei la nivelul care permite acest lucru.

Consideram ca este o greseala imensa sa alternezi etape de Viteza cu etape de Demi-Fond, in tarile cu traditie nu prea se intampla acest lucru. Este o nebunie (sa nu spunem prostie) sa mergi cu etape de Viteza pana in saptamana 14-15; daca cineva poate tine in forma un porumbel 15 saptamani, acesta nu poate fi decat un "Stapan al Porumbeilor"sau vreun "Vrajitor".

In anul 2007, amintesc ca la clubul Traian Nitescu & Granitu s-a concurat cu un Plan de Concursuri aproape identic, fiind schimbate doar localitatile de lansare; o etapa de 170 km, doua etape de 220 km, cinci de 350 km si restul pana la etapa 15, Dorohoi-410 km. Ce s-a intamplat in acel an ? S-a construit un grup important de porumbei ptr. categoriile Viteza & Demi-Fond, fara pierderi mai mari de 5 % pe intreg sezonul.

Vom vedea ce se intampla, intotdeauna exista loc de mai bine. Important ca s-a votat si vom merge inainte fara a privi inapoi.

SERBAN Tomita
16.01.2011 la 19:18
Frumos plan de zbor. Vreau doar sa aduc in discutie urmatoarea speta. Ce veti face daca la 2-3 etape de demifond va trebui sa faceti lansari de la distante de viteza? (S-a intamplat anul trecut asta). Vor ramane doar 4-5 etape de demifond... Nu ar fi fost o solutie de luat in seama alternanta dintre ultimile etape de viteza cu cele de demifond? E doar o idee...
Gyosport.ro
16.01.2011 la 18:13

Asa am hotarat pentru urmatorii ani. Nu exista in Bucuresti un fond de porumbei ptr. maraton, acestia se construiesc destul de greu. Vom ajunge si acolo, step by step...

Sa ajungem sa terminam in picioare aceste sesiuni de concursuri, cativa ani consecutivi si vom trece la urmatorul nivel care va cuprinde si mai multe maratoane.

Murariu Dragos
16.01.2011 la 17:57
Felicitari pentru platforma pe care lucrati , ceva nou in Ro. si cred ca va fi de viitor . O intrebare catre cei in masura sa mi raspunda : Am vazut ca ati dus fondurile foarte aproape de maratoane , iar maratoanele la limita inferioara , si aveti doar 2 etape de maraton in plan , voi nu jucati si pentru AS Maraton? nu aveti 3 etape de maraton pe an ? sau asa s a votat cu numai 2 etape de maraton pe anul sportiv ? Cea de a 3 etapa o luati pe cea de la nationalul de la Berlin ?
Ion Mihai
15.01.2011 la 13:47
Cu riscul de a va necaji, risc pentru care anticipat imi cer scuze, revin cu o intrebare adresata in cursul lunii decembrie si anume daca se mai fac inscrieri la clubul Dvs. si ce conditii trebuiesc indeplinite. Multumesc.

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.