Gyosport.ro / Articole / Principiile ! “Pasari” Nocive in columbofilie

Principiile ! “Pasari” Nocive in columbofilie

0 Comentarii
Vizualizari: 7920

24.01.2012
Autor: Antonescu S. Gyany  

Astazi a trebuit sa iau decizia de a exclude din Grupul GYOSPORT  unul din membrii tineri, cu perspectiva in columbofilia din Bucuresti, dar ale carui principii proprii sunt diferite de interesele si convingerile Grupului GYOSPORT.

Acesta este DINU Mihai, si din punctul meu de vedere, asa cum sugereaza titlul articolului, tinde sa devina “o pasare nociva”.

In decursul anilor, columbofilia din Bucuresti s-a degradat la un nivel pe care, eu - Gyany SPINU, nu l-am mai putut suporta. Unul din motivele principale ale acestei degradari a fost egocentrismul exacerbat, ridicat la rang de lege.

Am pornit proiectul GYOSPORT, cu speranta ca voi putea schimba prostul obicei de a se impune in cadrul unui grup (sau grupuri) convingeri nefundamentate. Desigur, nu ma asteptam ca totul sa fie simplu, dar de la bun inceput mi-am impus o regula care NICIODATA NU VA FI INCALCATA: “ Sportul columbofil (si ma refer aici la cluburile Gyosport) se va conduce NUMAI dupa principiile GYOSPORT, indiferent de numele membrului care activeaza la aceste cluburi”.

Am oferit membrilor conditii la cel mai inalt nivel, nu am cerut prea mult in schimb, dar fiecare dintre cei care activeaza la GYOSPORT are obligatia morala sa respecte regulile sportive si deciziile politice ale GYOSPORT-ului.

Una din deciziile importante din ultima vreme a fost aceea de a protesta la adresa FRSC prin neparticiparea GYOSPORT-ului la nicio actiune a federatiei in anul 2012. Acest protest este o consecinta fireasca a lipsei de organizare si urmarirea intereselor personale a conducerii FRSC in detrimentul celor de grup.

Cu toate ca Dinu MIHAI a fost informat despre aceasta decizie, domnia sa, prin participarea la Cupa Continentala din Ungaria, a considerat ca principiile sale sunt cu mult mai importante decat cele ale GYOSPORT, ca atare am fost nevoit sa-l exclud din acest Grup.

Decizia este definitiva si irevocabila, si se doreste un exemplu de verticalitate si hotarare in columbofilia actuala si viitoare a Bucuresti-ului.  

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.