Gyosport.ro / Articole / Sfarsit de sezon Gyo-Ghencea

Sfarsit de sezon Gyo-Ghencea

0 Comentarii
Vizualizari: 3792

29.10.2012
Autor: Marin & Orlando  

Dumunica 21.10.2012, la finalul sezonului competitional, membrii clubului GyoSport Ghencea, s-au adunat pentru a ciocni un pahar si a schimba cateva impresii cu privire la proaspat inchisa competitie a porumbeilor.

Pe gratarul bine incins au sfarait de zor carnea, carnaciorii, mititeii si nu in ultimul rand pastrama de oaie, iar in jurul acestuia, intr-o atmosfera prieteneasca s-au adresat felicitari membrilor cu rezultate de exceptie, atat la nivelul clubului, cat si la nivelul gruparii GyoSport.

Povesti vechi si noi au facut ca gandurile sa zboare catre inceputul columbofil al fiecaruia si intamplari de la diferitele etape sa prinda viata prin buzele povestitorilor. Cu privirile atintite catre castigatori, cei cu mai putin noroc, asteptau ca un mic secret al succesului sa fie scapat din gresala si cu incredere si dorinta, indrazneau sa spere ca urmatorul an sa le aduca succesul. Cu multa bunavoie si dispozitie, petrecerea a continuat pana tarziu in noapte spre incantarea participantilor.

Pe aceasta cale membrii clubului GyoSport Ghencea, tin sa felicite si sa multumeasca tuturor colegilor din cadrul gruparii GyoSport pentru seriozitatea si implicarea de care au dat dovada si nu in ultimul rand D-lui Antonescu S. Gyany pentru calitatea si conditiile de desfasurare a intregului sezon sportiv columbofil.

 

In continuare va invitam sa urmariti cateva imagini representative din cadrul petrecerii.

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.