Gyosport.ro / Articole / Turul Virtual - Un nou concept de prezentare a volierei dumneavoastra

Turul Virtual - Un nou concept de prezentare a volierei dumneavoastra

3 Comentarii
Vizualizari: 2689

29.11.2010
Autor: Gyosport.ro  

Mergand in directia dezvoltarii bazate pe tehnologiile de ultima generatie, clubul sportiv GyoSport introduce pentru prima data conceptul de Tur Virtual in lumea columbofila din Romania, pentru a va prezenta intr-un mod cat mai transparent volierele membrilor clubului.

Ce este o panoramă virtuală?   
Panorama este o imagine obţinută din mai multe fotografii, imagine care dă posibilitatea vizitatorilor site-ului să vadă spatiul înconjurator la 360 de grade pe orizontală si 180 de grade pe verticală. Vizitatorul poate explora acest spaţiu într-un mod imersiv, ca si când ar fi acolo.

Ce este un tur virtual la 360 de grade?
Turul virtual la 360° este obţinut prin interconectarea mai multor panorame virtuale într-un mod interactiv, oferindu-i utilizatorului acces la informaţii despre locul pe care il vizitează, o hartă pentru orientare, instrucţiuni de navigare si altele.


Este un mod de prezentare inedit, cu un grad de interactivitate ridicat si cu o imagine mai ampla chiar si decat intr-o prezentare video.

Puteti experimenta senzatia oferita de un tur virtual 360 grade accesand pagina domnului Antonescu S. Gyany si alegand optiunea Tur Virtual.

3 Comentarii
Stefan Alexandru
31.01.2011 la 14:12
Va salut.As vrea si eu o parere despre cei care au acces la camerele live din crescatorii deoarece intentionez sa platesc si eu sa am acces la ele.Cu stima
Andrei Partenie
11.01.2011 la 00:26
O idee senzationala. Imi place turul virtual chiar mai mult decat ideea de a avea camere live. Pacat ca vad atat de tarziu o crescatorie bine organizata.
valentin.bacescu
17.12.2010 la 23:01

SALUT.GYANY.CE.FACI ?

Doar utilizatorii logati au dreptul de a adauga comentarii.
Te poti autentifica sau crea un cont nou aici.