Gyosport.ro / Articles / GyoSport National Championship

GyoSport National Championship

0 Comments
Page views: 10810

15.04.2011
Author: Gyosport.ro  

La inceput de sezon competitional 2011, GyoSport anunta extinderea platformei tehnice existente pe site-ul GyoSport.ro.

Noua varianta a platformei este destinata cluburilor sportive columbofile care vor participa la Campionatul National GyoSport.

Acestea vor putea sa isi gestioneze prin intermediul platformei interactive GyoSport.ro atat informatiile despre proprii membri si porumbeii acestora cat si detaliile de desfasurare a concursurilor.
Odata cu introducerea corecta in sistem a rezultatelor concursurilor, cluburile vor putea accesa clasamentele specifice pentru porumbei si pentru crescatori.

Primul pas pe care un club sportiv il are de facut este sa isi creeze un cont pe GyoSport.ro.
Acest pas ii va permite sa isi adauge informatiile specifice clubului si sa poata adauga ulterior rezultatele concursurilor desfasurate.

Adaugarea rezultatelor se va putea face fie manual, direct in aplicatia de preluare a rezultatelor, fie prin incarcarea pe site a unui fisier exportat din Pidexx.
Administratorul de club va beneficia de accesul intr-o zona speciala de administrare destinata cluburilor.

Odata inscris clubul pe site, membri acestuia, la randul lor, isi vor putea crea si ei cont pentru a-si adauga porumbeii si pentru a se asocia clubului din care fac parte.
Zone GyoSport


In fiecare judet al tarii vor exista maxim 3 zone competitionale, administratorul clubului alegand la inscrierea pe site zona din care clubul va face parte.Cluburile inscrise intr-o anumita zona vor avea aceleasi lansari in concursuri.

Vor fi desemnati si administratori de zona, acestia fiind persoanele care vor adauga in modulul lor specific de administrare planurile de zbor pentru zona pe care o administreaza.

Dupa desfasurarea concursurilor si introducerea rezultatelor, vor fi disponibile clasamentele pe club, pe zona dar si pe "superzona", superzona  fiind o grupare de zone care desfasoara aceleasi lansari in concursuri.

Only registered users are allowed to add comments.
You can log in or create an account here.