Gyosport.ro / Evenimente / Expozitia Nationala F.R.S.C. !!

Expozitia Nationala F.R.S.C. !!

Vizualizari: 161

09.11.2010

Expozitia Nationala a FRSC - 4- 5 Decembrie 2010 - Sala de sport a Complexului Agronomie din Bucuresti

In week-end-ul 4-5 decembrie 2010, in frumoasa sala de sport a Complexului Agronomie din Bucuresti, se va desfasura editia 2010 a EXPOZITIEI NATIONALE A FRSC.

Printre participanti se vor regasi oameni din lumea sportului, pasionati columbofili, vor fi prezente cele mai importante firme producatoare de medicamente  / vitamine pentru porumbei, standuri cu produse si articole columbofile pentru prezentare / vanzare (medicatie, hrana, accesorii, ceasuri electronice etc.)

In cadrul expozitiei va fi organizata o frumoasa si atractiva tombola in care vor oferi porumbei de valoare unii dintre cei mai cunoscuti crescatori de porumbei din Romania. De asemenea, domnul dr. Mihai Dinu, reprezentantul PIPA in Romania va organiza o interesanta licitatie de porumbei provenind de la cei mai valorosi crescatori la ora actuala din sportul columbofil belgian si olandez printre care se numara: Dr. Carlo Gyselbrecht, Freddy si Jaques Vandenheede, Mark Vandaele, Eric Limbourg, Raoul si Xavier Verstraete, Chris Hebberecht, Fratii Leideman etc.

In continuare va prezentam cateva imagini de la editia din anul 2008 a expozitiei FRSC care s-a desfasurat tot in sala de sport a Complexului Agronomie din Bucuresti:

 Imagin Exterior

 Schita Locatie

Schita amplasarii Complexului Agronomie din Bucuresti

 Sala Epozitiei

Sala de expozitie din cadrul Complexului Agronomie din Bucuresti

Salonul Abasptru 

Salonul Abasptru

Salonul albastru, locul unde se va desfasura festivitatea de premiere

Licitatie Pipa.be

Domnul Dr. Mihai Dinu, impreuna cu cativa columbofili romani

castigatori la licitatia organizata de catre PIPA Romania la editia din 2008 a expozitiei FRC