Gyosport.ro / Cum cumpar?

Cum cumpar?

Cosul de cumparaturi

Navigand prin site, puteti alege produsele care va intereseaza si le puteti adauga in cosul de cumparaturi apasand pe butonul Adauga în cos, care se afla în dreptul fiecarui titlu din site.
Puteti adauga in cos cate titluri doriti folosind acelasi procedeu.

Daca doriti mai multe exemplare dintr-un anumit titlu , in casuta ce indica cantitatea , modificati cu numarul de exemplare dorit apoi apasati butonul Actualizeaza Cosul . Pentru a scoate un produs din cosul dumneavoastra de cumparaturi, treceti la cantitate valoarea 0 apoi apasati butonul Actualizeaza Cosul.

Daca plecati si reveniti pe site cosul de cumparaturi va avea produsele pe care le-ati ales deja.


Cum Comand?

1. Pentru a comanda produsele trebuie sa aveti un cont. Daca nu aveti un cont puteti totusi adauga produse in cosul de cumparaturi urmand ca in momentul in care doriti sa comandati sa va creati unul.

Puteti sa va creati un cont apasand pe link-ul Creati-va acum un cont din rubrica CONTUL TAU din partea dreapta a sit-ului.

Imediat dupa crearea contului, un mesaj va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail pentru verificarea acesteia.

2. Dupa verificare nu mai aveti decat sa specificati adresa unde doriti sa fie livrate produsele adaugate in cos, (alegand una deja definita sau creand una noua ) , sa alegeti metoda de plata si livrare dorita.
Apasati butonul Trimite.