Gyosport.ro / Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

Pentru utilizarea acestui site si a serviciilor oferite este necesar sa cititi si sa acceptati acesti termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a site-ului Gyosport.ro presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii.

Orice metoda de a ocoli restrictiile impuse de site (cum ar fi atentificarea sau efectuare platilor pentru a avea acces la camrele live) este considerata infractiune si se supune legilor in vigoare privind infractiunile pe internet.

Datele de autentificare ale contului dumneavoastra sunt confidentiale si nu se vor transmite altor utilizatori ai sitului sau altor persoane.

 

Copyright

Continutul Gyosport.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nicio forma si folosind orice tip de mijloace si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al Clubului.

 

Continut

GyoSport.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul articolelor publicate de catre membri sau a comentariilor adaugate de catre utilizatori si isi rezerva dreptul de a sterge acele articole si comentariile cu un continut discriminatoriu, rasist, obscen, injurios sau de instigare la violenta, sau in orice alt fel nepotrivit acestui site.

Sunteti de acord ca postand materiale pe acest site, acordati gyosport.ro toate drepturile de autor asupra materialului respectiv.


Camere live

Gyosport.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a camerelor puse la dispozite de crescatori sau a imaginilor transmise de acestea.